Mille järgi elektripaketti valida? (3)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paketivalikul tuleb koduomanikul siiski eelkõige mõelda enda elektritarbimisharjumustele ning ka sellele, kas inimene jälgib elektriturgu või eelistab mugavust.
Paketivalikul tuleb koduomanikul siiski eelkõige mõelda enda elektritarbimisharjumustele ning ka sellele, kas inimene jälgib elektriturgu või eelistab mugavust. Foto: Ants Liigus

Alates elektrituru avamisest 2013. aastal on elektripakkujad proovinud kliente võita erinevate pakettidega. Suvel tuliseks teemaks saanud elektrihinna tõus börsil tõstatas nii mõnelgi koduomanikul peas küsimuse, kas peaks elektripaketti vahetama.

Elektriturgudel elektrienergia hinnad muutuvad pidevalt, hindade alla või ülespoole liikumist põhjustavaid tegureid on seejuures rohkem kui üks. Igasugune vähegi jõulisem muutus tekitab seega tarbijates nii küsimusi kui ka spekulatsioone tulevikusuundumuste osas.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles