Saaremaa ralli ajal sõidavad Virtsu-Kuivastu liinil kolm laeva

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Piret Kuivastu sadamas.
Parvlaev Piret Kuivastu sadamas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Seoses Saaremaal oktoobri teisel nädalavahetusel peetava ralliga lisab TS Laevad kokkuleppel maanteeametiga Virtsu-Kuivastu liinile 22 täiendavat reisi ning toob parvlaevade Tõll ja Piret kõrval liinile ka parvlaeva Regula.

TS Laevad juhatuse esimehe Jaak Kaabeli sõnul on oodata Saaremaale reisimise vastu suurt huvi. «Saaremaa ralli kuulub kindlasti nende ürituste hulka, mis toob saarele tavapärasest rohkem külastajaid,» sõnas Kaabel. «Oleme koostöös maanteeametiga tihendanud parvlaevade sõidugraafikut ning lisanud liinile ka kolmanda laeva. Soovime tagada sujuva ülesõidu nii rallil osalejatele, rallihuvilistele kui tavapäraselt Saaremaale sõitjatele.»

Reedel, 12.oktoobril ja pühapäeval, 14.oktoobril on mõlemale päevale lisatud 11 täiendavat reisi. Täiendavad reisid teeb parvlaev Regula ning need on lisatud praamid.ee piletimüügisüsteemi.

«Kuigi tänase päeva seisuga on tervel rallinädalal veel hulganisti e-pileteid saada, siis palume piletiostu mitte jätta viimasele minutile ning soetada sujuvaks  ja muretuks reisiks piletid juba praegu meie e-teenindusest,» lisas Jaak Kaabel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles