Videoringkäik: Eesti suurim kaubakeskus avab uksed novembris

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ülemistele rajatav kaubandus- ja meelelahutuskeskus T1 Mall of Tallinn teatas täna pressiteates, et avab uksed 8. novembril.

Postimees kirjutas septembris, et konkurendid kahtlevad, kas kaubanduskeskusel T1 Mall of Tallinn on vajaminev hulk rentnikke koos, ja pakuvad, et avamine jääb oktoobri asemel pigem novembrisse või sootuks uude aastasse. Osaliselt nii ka läks. 

Pro Kapital Grupp juhatuse liige Allan Remmelkoor tunnistas, et keskuse valminine on nõudnud suuri jõupingutusi, et nii Eesti kui maailma ehitusturul toimuvat arvestades püsida graafikus, mis seati endale veel siis, kui ajad ei olnud nii pingelised nagu praegu.

Postimees tegi hiljuti Tallinna piirile rajatavas Baltikumi suurimas kaubanduskeskus T1 ringkäigu ja uuris, millised poed neljakorruselist superkaubamaja täitma hakkavad. Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles