Taxify saab nüüd tellida ka Google Mapsi kaudu

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Sarnaselt Uberiga saab tänasest otse nutitelefonis olevast Google Mapsi rakendusest vaadata ka kodumaise sõiduvahendaja Taxify sõiduinfot.

Mapsi rakendusest saab vaadata, kui kaua võtab aega soovitud sihtkohta jõudmine, palju sõit orienteeruvalt maksab ning soovi korral on võimalik endale ka sõiduk Taxify rakenduse abil ära tellida. Uuendus on saadaval 16 riigis üle maailma, sealhulgas Eestis.

Sõiduki tellimiseks tuleb esmalt avada nutitelefonis rakendus Google Maps. Pärast soovitud sihtkoha otsingut tuleb klõpsata nupul Juhised ning valida juba tuttavate auto, ühistranspordi, kõndimise ja rattasõidu ikoonide juures olev võimalus Sõiduteenused.

Seejärel näeb kasutaja eeldatavat sõidukulu. Juhul kui valida pakutavate alternatiivide hulgast kohale jõudmiseks just Taxify, avab Google Maps Taxify rakenduse, milles saab tellimuse  vormistada. Kui telefonis Taxify rakendust pole, siis soovitab Google Maps selle eelnevalt alla laadida.

Google Maps võtab taksoettevõtete infot oma rakendusse sisse reklaamina ehk ettevõtetel tuleb selle eest Google'ile eraldi maksta.

Taxify teenistuses on maailmas enam kui pool miljonit juhti. 2013. aastal Eestis asutatud ettevõte tegutseb täna rohkem kui 25 riigis üle maailma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles