Rapla, Türi, Viljandi ja Pärnu rongide plaan muutub

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron. Illustreeriv foto.
Elron. Illustreeriv foto. Foto: Margus Ansu / Postimees

Alates eelolevast nädalavahetusest, 13. oktoobrist on muudatusi Edelasuuna rongide sõiduplaanis, osaliselt on vajalik kasutada asendusbusse. 

Seoses Tallinn-Väikse jaamas toimuvate remonttöödega, saavad Raplast, Türilt, Viljandist ja Pärnust Tallinna suunas väljuvad rongid nädalavahetusel, 13. ja 14. oktoobril sõita kuni Liiva jaamani ning Liiva-Tallinna lõigul teenindatakse reisijaid asendusbussidega. Ka vastupidises suunas on rongid Tallinna ja Liiva vahel asendatud bussidega ning rongid väljuvad Liiva jaamast. Asendusbusside kasutamise tõttu kehtib ajutine sõiduplaan, jalgrattaid asendusbussidega transportida ei saa.

Remonttööde tõttu hakkab alates 15. oktoobrist Edelasuunal kehtima muudetud sõiduplaan, seejuures on üksikud reisid osaliselt bussidega asendatud. Hommikul Pärnu suunas reisijatel tuleb Lelles teise rongi ümber istuda.

Asendusbusside peatuskohad märgistatakse Elroni värvides tahvlitega, nende asukohad koos infoga sõiduplaanimuudatuste kohta on leitavad Elroni kodulehelt ja peagi ka ooteplatvormide infostendidelt. Tasuta rongiinfot jagab ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Remonttööd Tallinn-Väikse jaamas kestavad plaanide kohaselt kuni 4. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles