Ärge tehke! Windows 10 värske uuendus kustutab kasutajate arvutitest dokumente

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
W10
W10 Foto: Drew Angerer/AFP

Tehnoloogiagigant Microsoft oli sunnitud peatama maailma enimlevinud arvutiplatvormi Windows 10 sügisuuenduse kasutajate arvutites, kuna süsteemi värskendamise järel osutusid kadunuks kasutajate dokumendid.

Microsoft palub oma kasutajatoe veebilehel automaatse uuenduse läbiteinutel oma arvutit võimalikult vähe kasutada ning helistada kiiremas korras Microsofti kohaliku abiinfo numbril. Neil, kes on uuenduse käsitsi alla laadinud, soovitab Microsoft seda mitte mingil juhul installima hakata, kirjutab BBC.

«Microsoft on pannud pausile uuenduse väljastamise kuniks me jätkame osa kasutajate kaebuste uurimist,» seisab Microsofti ametlikus teates.

Näiteks kirjutab Stuart Dole Microsofti foorumis, et uuendus läks tal küll libedalt, kuid hiljem avastas, et kõik failid kaustas Documents on kadunud. Nüüdseks on laekunud kaebusi veel sadadelt inimestelt.

Windows Insider Programmi juht Dona Sarkar säutsus, et juba on leitud lahendus, mis kasutajate arvuti vana seisu taastab:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles