Omniva ostab 100 uut pakiautomaati Hiinast (3)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat.
Omniva pakiautomaat. Foto: Erakogu

Riigifirma Onmiva tellis Hiinast uued pakiautomaadid, millest 100 paigaldatakse veel sel aastal erinevatesse kohtadesse üle Eesti.

Novembrikuu jooksul võtab Omniva käsile läbi ajaloo kõige mahukama pakiautomaatide laiendamise projekti, mille raames paigaldab rahvusvaheline logistikaettevõtte Eestisse 100 uut pakiautomaati. Kogu Baltikumi võrgustikku lisatakse aasta lõpuks aga rohkem kui 250 uut pakiautomaati, teatas ettevõte

«Pakiautomaadid on meie klientide jaoks selgelt eelistatuim kanal oma pakkide kättesaamiseks ja saatmiseks. Meie eesmärk on olla seejuures inimestele võimalikult lähedal,« ütles Omniva pakiautomaatide võrgu juht Evert Rööpson. «Uute asukohtadega soovime pakiautomaatide kasutamise teha inimestele veelgi mugavamaks.»

Rööpsoni sõnul on laienemise projekt juba täies hoos ning pakiautomaadid Eesti poole teel. Esimene rong Hiinast asus teele 6. oktoobril ja peaks varsti siia jõuda. Kõigepealt liiguvad pakiautomaadid esmalt tšarter-rongiga Poola ning sealt juba veokitega kogu Baltikumi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles