Maxima avab tänavu üheksa miljoni eest kolm uut kauplust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Maxima kauplus.
Rakvere Maxima kauplus. Foto: Meelis Meilbaum

Maxima investeerib sel aastal 9 miljonit eurot kolme uue kaupluse avamisse, jaekett avab supermarketid Sillamäel ja Tartus ning kodukaupluse Tallinnas.

Sillamäe Maxima XX supermarket asub aadressil Ivan Pavlovi 1. Tartus avatav Maxima XX supermarket asub aadressil Kalda tee 15 ja Tallinnas avatav X kodukauplus Pärnu maantee 534b. Uute kaupluste avamisega on Maximal aasta lõpuks Eestis 79 kauplust.

Uutesse kauplustesse paigaldab Maxima ka iseteeninduskassad. Sillamäe kauplusesse paigaldatakse kaks sularahamakse ning neli kaardimakse võimalusega iseteeninduskassat, Tartu kauplusesse kaks sularaha ja kuus kaardimakse kassat ning Pärnu maantee kauplusesse üks sularaha ja viis kaardimakse kassat.

Maxima Eesti tegevdirektori kohusetäitja Marko Põdra sõnul kasvab järjest enam valmistoidu tarbimise osakaal ning seetõttu laiendab kett oma kauplustes ka valmistoidu valikuid, seda nii väikestes kodukauplustes kui suuremates supermarketites ja hüpermarketites. 

Maxima jaekett tegutseb Eestis alates aastast 2004. Ketti kuulub 76 kauplust, millest 54 on kodukauplused, 19 supermarketid, 3 hüpermarketid. Jaeketti kuuluvad ka kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus. Kõigis Maxima Eesti ettevõtetes töötab Eestis ligikaudu 3 700 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles