Elroni läänesuuna rongid ei peatunud eriolukorra tõttu Rahumäe peatuses (4)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron.
Elron. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Elron teatab oma kodulehel, et eriolukorra tõttu ei peatunud läänesuuna rongid Rahumäe peatuses. Praeguseks on olukord taastatud ning rongid peatuvad plaanipäraselt.

Elron palub vabandust tekkinud olukorra pärast ning palub reisijatel kasutada Nõmme ja Järve peatust. Eesti Raudtee tegeleb probleemi lahendamisega.

Pealtnägija sõnul oli Rahumäe peatuses kiirabiauto ja kolm politseiautot. Hiljem lisandus veel üks.

Põhja päästekeskuse kommunikatsioonijuhi Jana Gridassovi sõnul teatati täna hommikul teatati omanikuta kotist Rahumäe peatuses. «Sündmusele reageerinud demineerijad kontrollisid vastavalt protseduurile leidu ning ohtu ei tuvastanud. Meie jaoks lõppes sündmus poole 10 paiku,» sõnas Gridassov.

Elroni turundus-ja kommunikatsioonijuhi Mariis Adambergi sõnul laekus Elronile neile Eesti Raudteelt kui raudteetaristu haldajalt teade kahtlase eseme kohta kell 9:25, misjärel ei olnud reisijate ohutuse tagamiseks rongidel luba Rahumäe peatuses peatuda. «Kell 9:43 oli olukord lahenenud ning rongid sõidavad graafikujärgselt,» märkis Adamberg.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles