Eesti esimesed pakkimiskunstnike meistrivõistlused otsivad osalejaid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christmastime celebration, Gift box with red ribbon bow
Christmastime celebration, Gift box with red ribbon bow Foto: Sebastian Duda / PantherMedia / Sebastian Duda

Väärtustamaks kingipakkijate olulist tööd, oodatakse osalejad esimestele pakkimiskunstnike Eesti meistrivõistlustele.

Rahva Raamatu turundusjuht Ingrid Karelli sõnul ei ole kingitused olulisel kohal mitte ainult jõulude ajal vaid ka sünnipäeval, sõbrapäeval, kool lõpetamise puhul aga ka muude sündmuste puhul. «Iga kingitus olenemata selle rahalisest väärtusest on oluline, kui see on tehtud südamest. Ent nagu kingituse sisugi, on oluline väline vorm» märkis ta ja lisas, et teinekord on imeline pakend selline, et kingitust justkui ei raatsikski lahti teha. «Oleme veendunud, et kingituste pakkimine on kunst, ning pakkimiskunstnikud peaksid suurema tähelepanu osaliseks saama.»

Pakkimiskunstnike Eesti meistrivõistlustel võivad osaleda kõik soovijad. Osalemiseks tuleb 11. novembrini pakendada vabalt valitud ese ning saata foto tulemusest koos kontaktandmetega e-posti aadressile kingipood@rahvaraamat.ee.

12.novembril lähevad kõikide osalejate fotod üles sotsiaalmeediasse hindamiseks, mille tulemusena selguvad kolm finalisti. Seitse finalisti valib professionaalne žürii. Finalistid on 30.novembril oodatud koos oma eelvoorus pakendatud kingitusega Rocca al Mare kaubanduskeskusesse Eesti meistrivõistluste finaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles