Läänesuuna rongireisijaid ootavad ees muudatused

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron.
Elron. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Seoses raudtee remonttöödega on alates eelolevast nädalavahetusest Keila-, Riisipere- ja Paldiski-suunaliste rongide sõiduplaanis muudatusi, tähelepanelik tuleb olla ka ooteplatvormide kasutamisel.

Raudtee remonttööd Tallinna ja Pääsküla vahel jätkuvad. Sellel laupäeval ja pühapäeval, 3. ja 4. novembril liiguvad Pääsküla-, Keila-, Riisipere-, Kloogaranna- ja Paldiski-suunalised rongid muudetud sõiduplaani alusel ning Tallinnas saab rongiliikluseks kasutada üksnes linna siseneval suunal olevat teed ja platvorme. Paaril reisil on Pääsküla ja Tallinna vahel vajalik kasutada ka asendusbusse. Palume Tallinna ja Pääsküla vahelisel lõigul reisimisel olla tähelepanelik ja jälgida ooteplatvormidel olevaid infosilte.

Kuivõrd remonttöödeks suletava ühe tee tõttu saab Tallinna ja Keila vahel käigus hoida oluliselt vähem ronge, tuleb Riisipere ja Kloogaranna suunal sõitjatel enamikul juhtudel teise rongi ümber istuda. Tallinnast välja sõites tuleb sellistel puhkudel kõigepealt minna Tallinna-Paldiski rongile ja vastavalt Keilas või Kloogal rongi vahetada, mõningatel juhtudel tuleb ümber istuda ka Pääskülas. See info on sõiduplaanis ka välja toodud.

Alates esmaspäevast, 5. novembrist on sõiduplaanides samuti väheseid muudatusi, kuid siis saavad tööpäevadel rongid kasutada tavapäraseid ooteplatvorme ning kõiki reise teenindatakse täies ulatuses rongidega.

Rongide sõiduplaanid koos asendusbusside peatuskohtadega on leitavad Elroni kodulehelt ja peatustes olevatelt infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles