Lugeja küsib: miks näitab Eesti Netflix vaid killukest sellest, mida USA vaatajad näevad (4)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE- In this July 17, 2017, file photo the Netflix logo is displayed on an iPhone in Philadelphia. Netflix announced Monday, Oct. 22, 2018, that it plans to borrow another $2 billion to help pay for the exclusive series and movies that its management credits for helping its video streaming service reel in millions of new subscribers during the past five years. (AP Photo/Matt Rourke, File)
FILE- In this July 17, 2017, file photo the Netflix logo is displayed on an iPhone in Philadelphia. Netflix announced Monday, Oct. 22, 2018, that it plans to borrow another $2 billion to help pay for the exclusive series and movies that its management credits for helping its video streaming service reel in millions of new subscribers during the past five years. (AP Photo/Matt Rourke, File) Foto: Matt Rourke / AP

«Olen Netflixi kasutaja ning alguses paistis kõik väga tore, aga millalgi märkasin, et Eestis on väga vähe sisu, samal ajal kui USAs on pea kõik seriaalid ja filmid Netflixis. Ometigi maksan täpselt sama palju kuus kui ameeriklased. Miks see nii on?»

Vastab Netflixi klienditeenindus:

«See, miks mõnes riigis või regioonis osa filme ja seriaale ei saa näidata, on litsentside ja nende hankimise taga. Netflix teeb küll koostööd sisutootjatega, et saada neid litsentse, kuid vahel võib olla litsentside hankimise taga ka olukord, kus mõni teine ettevõte on antud sarja/filmi näitamise õigused endale ostnud või ei soovi sisutootja seda materjali lihtsalt selles regioonis näidata.

Selleks, et Netflixile teada anda, milliseid sarju või filme sa ootad nimekirjas näha, on meil eraldi soovituste veebileht tehtud. Meie sisumeeskond näeb saadetud soovitusi ja sel viisil saame me teada, millist sisu teie regioonis näha soovitakse.»

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles