WRC-rallist inspireeritud rehvid teevad igapäevasõitja elu turvalisemaks ja mugavamaks

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelin rehv lumel
Michelin rehv lumel Foto: Michelin

Rehvitootja Michelin tuli sel aastal välja erakordsete WRC-rallist inspireeritud talverehvidega, mis paistavad silma erakordse haarduvuse ja suurepärase pidurdusvõimega erinevates talveoludes. 250 spetsiaalse terasnaastuga Michelin X-Ice North 4 rehvide võimas jõudlus ja madal müratase on kogu rehvimaailmas uueks teenäitajaks.

Erakordsed kiirendamise ja pidurdamise näitajad jääl tänu 250 naastule

Erinevate kiirendus- ja pidurdustestide tulemused näitasid, et uudne turvisemuster ja rehvide 250 naastu teevad Michelin X-Ice North 4 rehvidest kõigi võistluste võitja. Spetsiaalne rehvimuster võimaldab kasutada väga suurel arvul naaste nii turvisemustri keskel kui ka külgedel. Terasnaastud on paigutatud matemaatilise algoritmi arvutuste põhjal 22 paralleelsesse ritta nii, et neil oleks jäisel teel maksimaalne kasutegur, minimaliseerides samal ajal mürataset.

Optimeeritud haarduvus ja pikaajaline jõudlus kõigis talveoludes

Uusima põlvkonna naastude ja unikaalse turvisemustri kombinatsioon annab rehvidele suure vastupidavuse ja optimeeritud haarduvuse kõigis talvistes oludes, olgu selleks jäine tee või lumesegune pinnas. Michelin X-Ice North 4 V-kujuline turvisemuster on loodud eemaldama lund ja lörtsi, tagades seejuures rehvidele optimaalse jõudluse.

Madal müratase teeb sõidu nauditavamaks

Matemaatiline algoritm oli inseneridel abiks ka naastude mürataseme optimeerimisel, mis võimaldab lõppkasutajal sõita turvaliselt lumel ja jääl, jäädes häirimata senisest harjumuspärastest naastudest tulenevast mürast. Ja seda nii talvistes oludes kui ka musta kattega teedel!

Michelin rehv lumel
Michelin rehv lumel Foto: Michelin

Unikaalne kummisegu laias temperatuurivahemikus kasutamiseks

Michelin X-Ice North 4 rehvide juutes on kasutatud uusimat Nordic kummisegu, mis parandab rehvi haarduvust teega ka väga madalatel temperatuuridel. Seejuures on sama kummisegu kasuks veeretakistuse parandamiseks, toomata ohvriks rehvi väga kõrget vastupidavuse taset.

Spetsiaalselt kohandatud turvisemuster laiematele suurustele

Uute rehvide spetsiaalne laiematele suurustele kohandatud turvisemuster võimaldab optimeerida rõhku ja haarduvuse efektiivsust ka võimsamatele autodele mõeldud rehvidel.

Balti- ja Põhjamaades on talverehvide kasutamine seadusega kohustuslik ning parim valik uuteks talverehvideks on turvalised, suure jõudlusega, vaiksed ja vastupidavad Michelin X-Ice North 4 rehvid!

Rohkem infot rehvide kohta leiad siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles