Käärid juuksuriäris: lõikuste ja soengute hinnad erinevad mitu korda (1)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste juukselõikus maksab mõnes kohas viis eurot, samas kui teises kohas küsitakse töö eest mitukümend eurot.
Meeste juukselõikus maksab mõnes kohas viis eurot, samas kui teises kohas küsitakse töö eest mitukümend eurot. Foto: Pexels / CC0 Licence

Leidub vähe inimesi, kes poleks kunagi juuksuris käinud. Juuksurisalongide hindu võrreldes võib aga kliendil tihti tekkida küsimus – mille järgi lõikuste hinnastamine käib?

Meeste masinlõikus on soengutüüp, mis ei nõua selle tegijalt kuigi palju tööd ja vaeva. Ometigi erineb selle soengu hind olenevalt juuksurisalongist tohutult – kui mõnes nurgataguses kohas saab siilipea seitsme euroga, siis võib uhkemas salongis hind küündida üle 30 euro.

30-aastase staažiga juuksur-koolitaja ja Duglase salongide ning Duglas Education asutaja Ly Duglase sõnul on turul väga palju erinevaid juuksureid ja salonge, mistap on kliendil väga raske orienteeruda, millist teenust, salongi või teenindajat valida, et saada just enda soovile vastav ja õiglase hinnatasemega teenus. Meeste juukselõikuse hind võib tema sõnul kõikuda vahemikus viis kuni 50 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles