Lugeja pilt: kas ühekordsetes plasttopsides Snickersite pakkumine Circle K-s on keskkonnasõbralik? (1)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plastiktopsidesse pakendatud Snickersi šokolaadibatoonid.
Plastiktopsidesse pakendatud Snickersi šokolaadibatoonid. Foto: Lugeja foto

Sotsiaalmeedias levib pilt Circle K-s plasttopsidesse pakendatud Snickersi šokolaadibatoonidest. Postitaja on nördinud, sest ajal, mil kõik räägivad plasttoodete vähendamisest, paistab Circle K teguviis vägagi totter.

Kommenteerib Circle K kaubandusdirektor Diana Veigel:

«Circle K jaoks oluline panustada puhtama keskkonna nimel ja aidata kaasa keskkonnasäästlikuma mõtteviisi levikule. Ühekordselt kasutatavate pakendite vähendamine on meil fookuses iga päev.

Plasttopsides Snickersite pakkumine ei ole Circle K kontseptsioon ega viis, kuidas me töötame ning kaupu oma teenindusjaamas pakume. Pildil nähtu on ühe jaama töötajate enda initsiatiiv sooduspakkumine eraldi pakendada ja müüa toodet mitmekaupa kliendile. Niipea, kui sellest teada saime, palusime jaamal šokolaadibatoone topsides mitte müüa ning jätkata tavapärasel viisil.

Kinnitame, et Circle K toetab jätkusuutlikku mõtteviisi, mistõttu ei kiida me tarbetut plasti kasutamist ja pakendis toodete pakendamist heaks.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles