Remonttööd Tallinna ja Pääsküla vahel hakkavad selleks aastaks lõpusirgele jõudma

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron.
Elron. Foto: Sander Ilvest / Postimees

10. ja 11. novembril sõidavad Läänesuuna rongid muudetud sõiduplaani alusel, tähelepanelik tuleb olla ka ooteplatvormide kasutamisel. Alates 12. novembrist hakkab kehtima uus sõiduplaan.

«Läänesuuna rongiliikluses on sel aastal olnud äärmiselt palju reisijatele ebamugavusi põhjustavaid muudatusi, mistõttu on mul väga hea meel, et saame edaspidi reisijatele mõnevõrra püsivamaid sõiduvõimalusi pakkuda,» sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. «Palju tänu kannatlikkuse eest kõigile Nõmme, Saue, Keila, Paldiski, Vasalemma ja teistele inimestele, kes meie rongidega sõidavad.»

Viimaseid rongigraafikuid oluliselt mõjutavaid remonttöid tehakse eeloleval nädalavahetusel, 10. ja 11. novembril, mil Keila-, Riisipere- ja Paldiski-suunalised rongid sõidavad muudetud sõiduplaani alusel. Lilleküla ja Pääsküla vahel saab nädalavahetusel kasutada üksnes linna siseneval suunal olevat teed ja platvorme. Paaril reisil on Pääsküla ja Tallinna vahel vajalik kasutada ka asendusbusse.

Alates esmaspäevast, 12. novembrist saavad Läänesuuna rongid sõita väheste muudatustega, kuid püsiva tavapärase sõiduplaani alusel, kasutatakse harjumuspäraseid ooteplatorme ja teenindatakse kõiki reise üksnes rongidega.

Rongide sõiduplaanid koos asendusbusside peatuskohtadega on leitavad Elroni kodulehelt ja peatustes olevatelt infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles