Uus nädal toob muudatusi nii edela- kui ka idasuuna sõiduplaanidesse (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni diiselrong.
Elroni diiselrong. Foto: Mihkel Maripuu

Alates esmaspäevast, 12. novembrist on muudatusi Narva-suunaliste rongide sõiduplaanides. Remonttööd Kadrina-Tapa raudteelõigul jätkuvad ning Rakvere reisidel kasutatakse osaliselt asendusbusse. Tallinna ja Tartu vahel ning Edelasuunal taastub tavapärane sõiduplaan.

«Remonttööd Tallinn-Väikse jaamas on valminud ning alates eelolevast esmaspäevast, 12. novembrist on meil taas võimalik kõiki väljumisi teenindada kogu reisi ulatuses üksnes rongidega. Taastub tavapärane sõiduplaan ja kohale saab jälle kiiremini võrreldes viimaste nädalatega,» sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

«Kadrina-Tapa raudteelõigu remonttööd jätkuvad, Tallinna-Rakvere liinil teenindame reisijaid endiselt Tapa ja Rakvere vahelisel lõigul asendusbussidega. Eelolevast esmaspäevast, 12. novembrist on aga muudatusi Tallinna-Narva liini sõiduplaanis. Busse sel liinil siiski kasutada vaja ei ole ning sõitjaid teenindatakse kogu reisi ulatuses rongidega,» ütles Ronnie Kongo. «Samas taastub Tartu-Tallinna rongide senine sõiduplaan ning pärastlõunane Tartu-Tallinn reis hakkab taas väljuma kell 13:30.»

Muudetud sõiduplaanid on leitavad Elroni kodulehelt ja peatustes olevatelt infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles