Eestis avati vene superstaari brändipood (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timati esinemas Punanel väljakul
Timati esinemas Punanel väljakul Foto: Ramil Sitdikov / Sputnik

Möödunud reedel avati Tallinnas T1 kaubanduskeskuses vene räppari Timati brändi Black Star Wear kauplus, mis on esimene omasugune väljaspool Venemaad ja SRÜ-d.

Black Star Weari frantsiisiosakonna juhataja Artur Voloshini sõnul on brändi tootevalikus aktiivse elustiili moerõivad, spordirõivad täiskasvanutele ja lastele, aksessuaarid ning sarnased rõivad lastele ja vanematele. Regulaarselt hakatakse müüma kaubamärgi BlackStar artistide ehk Timati, Mot, Egor Kreed ja Klava Koka kapselkollektsioone, ütles Voloshin pressiteate vahendusel.

Black Star Wear tegutseb frantsiisi alusel, tegemist on brändi esimese ja ainsa kauplusega Euroopas. Lähiajal on kavas tootevaliku laiendamine, brändi arendamine ja selle tuntuse suurendamine.

Vene moodsate noorterõivaste brändi Black Star Wear lõid 2010. aastal muusikafirma Black Stari osana artist Timati ja tema partner ja sõber Pavel Kurjanov ehk Pashu. Esialgu hõlmas bränd T-särke koos autori trükipiltidega. Seoses kasvava populaarsusega tootevalikut laiendati.

Venemaa ja SRÜ suuremates linnades on kaubamärgil avatud üle 50 frantsiisikaupluse.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles