Lugeja küsib: miks Bauhof hindu tõstab? (4)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hinnasildid.
Hinnasildid. Foto: Lugeja pilt

«Mida teeb Bauhof viimased kaks päeva?! Klienditeenindajad kiirustavad, et välja vahetada kõik hinnasildid. Ja mille nimel??!

Käisin eile jõuluasju ostmas ja teenindajad ainult toimetasid hinnasiltide kallal!» kirjutas lugeja.

Paremal hind enne, vasakul hind nüüd.
Paremal hind enne, vasakul hind nüüd. Foto: Lugeja pilt

Vastab Bauhofi tegevjuht Irina Raudsepp:

«Me ei tõsta hindu vaid kohendama neid jooksvalt vastavalt turuolukorrale – see on jaekaubanduses igapäevane töö, mis hõlmab kohendamist nii üles kui ja alla ning seda erinevates kategooriates.

Võrreldes eelmise aastaga on ehitus- ja aiasektoris kampaaniapakkumiste osakaal sel aastal võrreldes tavamüügiga oluliselt suurenenud. Ka Bauhof on läbi kliendilehe pakkumiste ning nädalavahetuse kampaaniate andnud allahindluseid 15% rohkem kui 2017. aastal. See tähendab, et klientide jaoks on hinnad tegelikult soodsamaks läinud. Kuna valmistume hetkel algavaks talve- ja pühadehooajaks, on ka kauplustes tavapärasest enam hindade kohendamisi, et tagada hooajaks parimate hindade ja pakkumistega valmisolek.

Hind on oluline argument kaupluse valikul ning soovime jätkuvalt olla eestlaste jaoks esimene valik. Seetõttu lisaks igapäevasele monitoorimisele, oleme oma klientide jaoks välja töötanud ka Parima Hinna Garantii programmi (https://www.bauhof.ee/parima-hinna-garantii), millega veelkord tagame, et Bauhofi kliendid saaksid alati parimat hinda.»

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles