Saaremaa viin läheb Venemaale (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaa viin.
Saaremaa viin. Foto: Altia Eesti AS

Altia Eesti AS hakkas Venemaa turule eksportima ettevõtte ühte peamist kaubamärki Saaremaa Vodkat.

Saaremaa Vodkat hakkab regulaarselt Venemaale tarnima Altia Groupi sealne pikaajaline koostööpartner ja edasimüüja Joia, teatas ettevõte.

«Altia Eesti AS teeb suuri pingutusi, et viia tooteid välisturgudele ning meil on hea meel, et meie peamine kaubamärk Saaremaa Vodka jõuab nüüd Venemaale. Teame, kuivõrd suur on viinade segmendis konkurents Venemaa turul, kuid Eesti tooteid võetakse seal väga hästi vastu, eriti kui need on kõrge kvaliteediga ja hästi kujundatud pakendis,» ütles Altia Eesti AS-i Eesti ja Läti üksuste kommertsdirektor ning juhatuse liige Imre Avalo.

Lisaks Saaremaa Vodkale varustab Altia Group Venemaa tarbijaid ka Koskenkorva Vodkaga. Nesco Groupi kuuluv Joia on Altia toodete edasimüüja Venemaal.

Põhja- ja Baltimaades tegutseva alkoholifirma Altia tütarettevõte Altia Eesti AS on Eesti suuruselt teine alkoholitootja.

Altia Eesti tuntuim kaubamärk Eesti turul on Saaremaa Vodka. Ettevõte turustab ka mitmeid tuntud rahvusvahelisi kaubamärke nagu Aperol, Campari, Amarula, samuti Altia Groupi oma kaubamärki, Lätis hinnatud Arsenitch Vodkat.

Alkohoolsete jookide tootja ja maaletooja Altia Eesti AS-i käive kahanes 2017. aastal 35,2 protsenti 25 miljonile eurole ning ettevõtte puhaskahjum ulatus 661 200 euroni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles