Reisijad on rääkinud: Elroni kohvi- ja snäkiautomaadid ei paku inimestele huvi (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron annab lootust paremale WiFi-ühendusele reisirongides.
Elron annab lootust paremale WiFi-ühendusele reisirongides. Foto: Liis Treimann / Postimees

Elron testis, kuidas sobituvad kohviautomaadid ja snäkiautomaadid rongidesse, ning tõdes, et inimesed automaate vajalikeks ei pidanud. Testmasinat kasutas alla 1% kõikidest reisijatest.

«Sügise hakul hakkasime tarbijate varasemate ettepanekute põhjal testima näksi- ja joogimasinat, mis kuigi populaarseks ei osutunud. Testmasin oli paigaldatud nelja vaguniga diiselrongi, mis teenindab suure täituvusega reise,» rääkis Elroni pressiesindaja Mariis Adamberg BNS-ile.

«Testmasina teemal saime palju tagasisidet – suur tänu kõikidele, kes oma arvamust meiega jagasid. Vaadates ostustatistikat, siis kõige enam oste tehti oktoobri viimasel nädalal – sellel perioodil sõitis testmasinaga rongis kokku 3047 reisijat, ent masinat kasutas keskmiselt vaid 18 reisijat ehk 0,59 protsenti reisijatest. Kuna klientidelt saadud tagasiside masina osas on olnud valdavalt negatiivne ning rahulolu uuringust ilmnes, et näksi- ja joogimasinat ei pea 68 protsenti vastajatest vajalikuks ja ka ostustatistika peegeldab vastumeelsust, siis eemaldasime masina rongist,» lisas Adamberg.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles