Sahkermahker piletimüügis: internetis levivad kahtlase väärtusega piletid Bon Jovi ja Metallica kontsertidele (1)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallica liikmed Kirk Hammet ja James Hetfield.
Metallica liikmed Kirk Hammet ja James Hetfield. Foto: Alessandro Bosio/Pacific /SIPA / Alessandro Bosio/Pacific /SIPA

Järgmisel aastal on muusikalembelistel eestlastel põhjust rõõmustada – Tallinnas esineb Bon Jovi ja Tartus Metallica. Piletite ostmisel tuleks aga eelnevalt korralikult maad kuulata.

Nimelt on lisaks ürituse korraldajale, ettevõttele Live Nation Baltic, teinud oma Facebooki ürituse kontsertidele ka lehekülg EU Concerts Live ja Europe Top Events. Kui Live Nationi korraldatud üritusel on piletimüüjana märgitud Piletilevi ning ürituse kirjelduses on välja toodud pileti ostmise võimalused ka Soome, Läti ja Leedu külastajatele, siis EU Concerts Live ja Europe Top Events lehel suunab pileti ostmiseks StubHub lehele.

Piletilevis on mõlemale kontserdile võimalik kõige soodsam pilet soetada 69 euroga, StubHubi lehel on aga kõige soodsam pilet Bon Jovi kontserdile 112,99 eurot ja Metallica kontserdile 144,95 eurot. Tegemist on sama kohaväärtusega piletitega.

Live Nation Balticu esindaja kinnitas Postimehele, et ametlikult ning originaalhinnaga pileteid Metallica, Bon Jovi ja teistele Live Nation Balticsi korraldavatele üritustele müüakse vaid Piletilevis. Vastavad veebiaadressid on välja toodud ka ametlikel Facebooki ürituste lehekülgedel.

Metallica: https://www.facebook.com/events/552005161903923/

Bon Jovi: https://www.facebook.com/events/709932879389647/

EU Concert Live ja Europe Top Events loodud üritustega pole Live Nationil aga seost ning ettevõte soovitab üllatuste vältimiseks osta nende korraldatavale üritusele piletid Piletilevi keskkonnast.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles