Läänesuuna rongireisid hilinevad taristurikke tõttu

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron reisirong
Elron reisirong Foto: Arvo Meeks / LEPM

Seoses taristurikkega Harju maakonnas Saue vallas Valingu peatuses hilinevad läänesuuna rongireisid.

Teade rikkest saabus Elroni lehele kümme minutit pärast kella viit õhtul. Elroni kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg ütles kella 18.20 ajal, et Eesti Raudtee meeskond on kohapeal probleemi lahendamas ning praegu pole teada, kui kaua see aega võtta võib. 

Kella poole seitsmeks oli olukord juba lahendatud. «Pöörangud ei läinud ümber,» selgitas riket Eesti Raudtee turundus- ja kommunikatsioonijuht Monika Lilles. 

Ta ütles, et täna õhtul tekkinud riket ei saa nimetada tavapäraseks, kuid aeg-ajalt seda ikka juhtub. Mingit ohtu see aga kellelegi ei kujutanud. «Liiklusjuhtimise süsteem annab kohe märku, kui kuskil tekib rike ja rongid ei saagi edasi liikuda,» sõnas Lilles.

Siiski nõudis rikke parandamine aega, mistõttu on rongiliiklus läänesuunas häiritud. Elron tegeleb asendusbusside otsimisega.

Kogu operatiivne info on kättesaadav Elroni kodulehel või reisiinfo telefonilt 6160245. Rongide liikumist reaalajas näeb samuti Elroni veebilehel olevalt kaardilt.

Elron ja Eesti Raudtee vabandavad võimalike ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles