Jõulukaardi saab nüüd teele panna ka ajutistest jõulukirjakastidest

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajutine kirjakast.
Ajutine kirjakast. Foto: Omniva

Käesoleval nädalal paigaldati Tallinnasse ja Tartusse jõulude eel seitse Keila SOS Lasteküla ning Rahumäe Põhikooli laste kujundustega ajutist jõulukirjakasti, kust on võimalik oma jõulukaardid ja –kirjad teele panna.

Omniva postiäri juhi Mari Allese sõnul on just jõulueelne aeg kirjade saatmiseks kogu aasta kõige populaarsem. «Eelmise aasta põhjal oli näha, et käesoleval digiajastul on inimeste huvi füüsiliste jõulukaartide saatmise vastu erakordselt suur. Seetõttu otsustasime kirjakastid tuua neisse asukohtadesse, kus kirja saab teele panna muude toimetuste kõrvalt,» selgitas Allese. «Selleks, et tavapärane kirjakast rahvarohkes kohas silma hakkas võtsime appi kunstihuvilised lapsed.»

Erikujundusega ajutised kirjakastid asuvad Tallina Raekoja platsil, Lauluväljaku jõuluturul, Tallinna ja Tartu Kaubamajas, Stockmannis, Viru keskuse aatriumis ning Nõmme keskuse juures, et jõulusoovide teele panemine inimestele võimalikult lihtsaks teha. Ühtlasi on jõulukirjakastide lähedusest võimalik osta ka lõhnavat jõulupostmarki, postkaarte ning ümbrikuid.

«Kogu aasta jooksul saadetakse Eestis ligikaudu kaks miljonit margiga kirja ja postkaarti. Koguni miljoni, ehk pooled neist, moodustavad detsembris saadetud jõulukirjad ja kaardid,» selgitas Allese. Kui jõulukaart ning postmark on veel soetamata, siis seda on võimalik teha muretult nii  Omniva e-poest kui ka ligi 300 edasimüüja juures ning postkontoritest ja postipunktidest üle Eesti.

Selleks, et jõuluaegset siirast traditsiooni elujõulisena hoida ning kaasaegsemaks muuta, on ka sel aastal võimalus oma jõulukaart kujundada ja teele panna internetist. Omniva e-poes on võimalik oma fotoga postkaart teele panna kodust väljumata.

Lahendus võimaldab kaardile valida oma pildi, millele on võimalik lisada ka oma personaalne tekst ning kujundus. Postkaardi võib klient saata kõigepealt endale, et sinna käsikirjas tervitusi lisada ning seejärel lähedasele saata, või siis otse veebist saajale teele panna. Nii ei pea klient vaeva nägema kaardi ja postmargi leidmisega ja kirjakasti otsimisega. Esimesel juhul saab samast e-poest tellida ka nii lisamargid kui ka ümbriku postkaardi edasi saatmiseks.

Läbi veebipoe saab personaalset jõulukaarti saata nii Eestisse kui ka mujale üle kogu maailma. Jõulukaardi saatmisel lisab Omniva neile ühtlasi ka spetsiaalsed jõulumargid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles