Eesti parimaks pakkimiskunstnikuks tunnistati Aune Aulik

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidutöö.
Võidutöö. Foto: Erakogu.

Eesti esimestel pakkimiskunstnike meistrivõistlustel sai esikoha Aune Aulik, kes edestas Liina Pihelgast ja Ann-Claire Utti.

Oktoobri alguses kuulutas Rahva Raamatu Kingipood välja võistluse, milles oodati fotosid inimeste pakendatud kingitustest. Viieliikmelise žürii otsusel osutus võitjaks Aune Aulik. Žüriisse kuulusid pere- ja elustiiliblogi «Meie Käopesa» eestvedaja Mirjam Hunt, kunstnik Tiiu Kirsipuu, K-Cordiski esindaja Kätlin Prii ja Rocca al Mare ning Rahva Raamatu Kingipoe esindajad.

«Nii hea tunne on, jalad on kerged ja muudkui kepslevad. Vahva, et selline tiitel nüüd küljes. Mulle nii väga meeldib see töö - loominguline ja vahva!» kommenteeris värske Eesti meister.

«Meil on hea meel, et Eestis leidub väga andekaid pakkijaid. Tean öelda, et žürii töö oli väga keeruline, sest kauneid pakendeid oli tõepoolest palju. Täname kõiki osalejaid, ent eriliselt suured õnnesoovid lähevad esikolmikule,» lisas Kingipoe esindaja Ingrid Karell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles