Välismaalt tellitud pakid jõuludeks enam saabuda ei pruugi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva logistikakeskus.
Omniva logistikakeskus. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Omniva tunnistab, et pikalt kestnud postipakkide saatmise tõrge tõukus nii halvalt ajastatud logistikakeskuse kolimisest kui ka töökäte puudusest, ent kinnitab, et 70 protsenti pakkidest jõuab tellijateni nüüd õigeaegselt, välismaalt tellitud pkkide kohalejõudmist jõuludeks, ettevõte siiski lubada ei saa.

«Eesti seest erinevatest e-kaubandusettevõtetest on täiesti õige aeg praegu veel pakke tellida,» sõnas Omniva juhatuse liige Andre Veskimägi ERRile ning lisas, et välismaalt pakkide tellimise puhul see võib juba olla natuke riskantne, kuna see sõltub rahvusvahelistest kullerfirmadest ja sellest, kuidas nad selle paki kohale toovad.

Itella usub, et sel nädalal Euroopa Liidu piires tellitud pakid jõuavad veel kohale, ent järgmisesse nädalasse seda enam jätta ei maksa. Hiinast ja USA-st aga saadetised enne pühi ilmselt kohale ei jõua.

Omniva kolis novembris oma pakisorteerimise uude logistikakeskusesse, kuid see tõi kaasa hulgaliselt pakkide hilinemisi ja kaotamisi. Kolimist ei saanud aga uude aastasse jätta, sest tänavuste mahtude juures oleks Omniva vanas hoones jäänud veel suuremasse jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles