Eesti Meedia kanalite edastamine STVs taastus (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Televiisori vaatamine läheb märtsist Telia kasutajatele kõvasti kallimaks.
Televiisori vaatamine läheb märtsist Telia kasutajatele kõvasti kallimaks. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Pärast pingelisi läbirääkimisi jõudsid AS Eesti Meedia ja telekommunikatsioonifirma STV kokkuleppele.

Reede südaööst peatati Eesti Meedia teleprogrammide edastus STV klientidele, kuid tänu intensiivsetele läbirääkimistele saavutati reede pärastlõunal mõlemaid osapooli rahuldav kokkuleppe.

Kokkulepe tagab Kanal 2, Kanal 12, Kanal 11, MyHitsi, Eesti Kanal ja Eesti Kanal Plussi programmide edastuse STV võrgus järgmised kolm aastat.

Lisaks täienes kanalivalik kahe uue kanali, Eesti Kanal ja Eesti Kanal Pluss võrra. Nende puhul on tegemist sellel aastal käivitunud telekanalitega, mis toovad vaatajani Eesti teletoodangu paremiku läbi aastakümnete.

Eesti Meedia telekanalite juhi Rait Killandi sõnul oli senine leping STVga kehtinud muutmata kujul juba üle viie aasta ning oli ilmselge, et see vajas kaasajastamist, muu hulgas ka hindade osas.

«Lisaks on meil hea meel, et hiljuti Eesti Meedia poolt osaliselt omandatud kanalid Eesti Kanal ja Eesti Kanal Pluss laiendasid selle kokkuleppega oluliselt oma leviala,» märkis Killandi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles