Pühade ajal on oodata muudatusi Aegviidu ja Pääsküla rongide sõiduplaanis

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron.
Elron. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Rahvusvaheliste reisirongide pühadeaegne graafik toob 29. detsembrist kuni 7. jaanuarini kaasa ajutised muudatused ka üksikute Elroni Aegviidu-Tallinna ja Tallinna-Pääsküla reiside väljumisaegadesse.

Tallinna-Aegviidu liinil puudutab muudatus hommikust Aegviidu-Tallinna reisi nr 411, mis väljub tavapärase kella 9.30 asemel üle poole tunni hiljem ehk kell 10.11.

Üksikud muudatused on ka Tallinna-Pääsküla reiside sõiduplaanis – ennelõunane reis väljumisega Tallinnast kell 10.31 jääb käigust ära, samas tavapäraselt puhkepäevane reis väljumisega Balti jaamast kell 11.12 on alates 29. detsembrist kuni 7. jaanuarini käigus igapäevaselt. Muutuvad ka mõnede reiside väljumisteed Balti jaamas.

Rahvusvaheliste reisirongide sõiduplaanimuudatus on ajutine, sellest tulenevad muudatused Elroni sõiduplaanis kehtivad 29. detsembrist 7. jaanuarini.

Muudatustega sõiduplaan on leitav Elroni kodulehelt ja peagi ka ooteplatvormidelt, tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles