Jõuludeks sõitis saartele üle 23 000 inimese

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvalev Leiger Rohuküla sadamas.
Parvalev Leiger Rohuküla sadamas. Foto: Jaanus Lensment

Jõulupühade ajal olid Eesti suurimad saared populaarsed sihtkohad. Kolme päevaga ehk perioodil 24-26. detsember teenindas TS Laevad OÜ 23 252 reisijat ja üle veeti 7 803 sõidukit.

TS Laevade juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Pille Kauberi sõnul jäi TS Laevade reisijate ja sõidukite arv jõulude ajal eelmise aastaga samale tasemele.

«Virtsu-Kuivastu liinil reisis jõulupühade ajal 17 128 inimest ja veeti üle 5 720 sõidukit. Rohuküla-Heltermaa liinil teenindasime 6 124 reisijat ja 2 083 sõidukit. Pikema perioodi ehk 21-26 detsembri statistika näitab, et võrreldes eelmise aastaga on reisijate arv kasvanud. Sel ajal reisis parvlaevadega kokku 46 434 inimest ning veeti üle 16 667 sõidukit, mis on vastavalt kaks ja üks protsent rohkem kui mullu,» kirjeldas Kauber.

«Head meelt teeb see, et võrreldes mullusega on kasvanud e-piletitega reisijate osakaal. Selle aasta detsembris on e-piletite populaarsus kasvanud pea viis protsenti,» lisas Kauber.

Pühade ajal rõõmustas parvlaevade reisijaid jõuluvana, kes jagas jõulusoove ja piparkooke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles