Mälestusmärgi avamine mõjutab nädala lõpus rongiliiklust Aegviidu ja Narva suunal (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron.
Elron. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Mälestusmärgi avamise tõttu Lahinguväljal on eeloleval pühapäeval muudetud osade Tallinna-Aegviidu ja Tallinna-Narva liini rongide sõiduplaanid.

Seoses Vabadussõja Kehra lahingu mälestussamba avamisega Lahinguväljal kehtib 6. jaanuaril Tallinna-Aegviidu ja Tallinna-Narva liinidel ajutine sõiduplaan. Kolm Aegviidu reisi on Kehra-Aegviidu lõigul asendatud bussiga.

Juubeliaasta EV100 raames toimuva ürituse tõttu on pühapäeval, 6. jaanuaril kella 10.25-st kuni 12.00-ni Kehra-Aegviidu raudteelõik reisirongiliiklusele suletud. Seetõttu kasutatakse sel ajal Tallinna-Aegviidu liini reisidel Kehra-Aegviidu lõigul busse ning nii Tallinna-Aegviidu kui ka Tallinna-Narva liinil kehtib ajutine sõiduplaan.

Sam­ba ava­mi­se pu­hul sõi­dab La­hin­gu­väl­ja­le ka soo­mus­rong Wa­ba­dus. Üritusele saab kohale Tallinnast kell 9.40 väljuva Tallinna-Aegviidu rongiga, tagasi Tallinnasse väljub rong kell 13.06.

Ajutine muudatus kehtib vaid 6. jaanuaril, sõiduplaan koos asendusbussi peatuskohtadega on leitav Elroni kodulehelt ja peagi ka ooteplatvormidelt, tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles