Autorendifirma Hansarent jätkab Europcari kaubamärgi all

Janno Riispapp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühendkuningriigi valitsuse residentsi 10 Downing Streeti ette pargitud Europcari kaubik.
Ühendkuningriigi valitsuse residentsi 10 Downing Streeti ette pargitud Europcari kaubik. Foto: HENRY NICHOLLS / REUTERS

Eesti üks juhtivaid sõidukite rendi- ja liisinguäri ettevõtteid Hansarent liitis endaga senise Europcar Eesti frantsiisiomaniku Mobility Eesti OÜ ning jätkab 2019. aasta algusest tegevust Europcari kaubamärgi all.

Hansarent OÜ juhatuse liikme Argo Rebase sõnul jääb Hansarent OÜ juriidilise isikuna alles, kuid edaspidi kasutab ettevõte rahvusvahelist Europcari kaubamärki.

«Europcar on maailma üks enim tuntumaid autorentijaid ja meie viis aastat kestnud koostöö on sujunud suurepäraselt. Ühelt poolt pakub kokkulepe sünergiat meie Eesti klientidele, kelle jaoks säilitavad kõik kohapealse ettevõtte tugevused – keskkonna tundmine, paindlikkus ja kliendikeskne hinnapoliitika. Teiselt poolt avab tihedam koostöö globaalse Europcari grupiga meie püsiklientidele veelgi paremaid võimalusi renditeenuste kasutamiseks väljaspool Eestit,» ütles Rebane.

Tema sõnul on ettevõtte koostöö Europcariga kestnud alates 2013 aastast. Europcar on esindatud maailmas rohkem kui 130 riigis umbkaudu 3700 müügipunktiga. Ühinemise järgselt on Hansarent OÜ 2019. aasta prognoositav käive ligikaudu 4 miljonit eurot.

Eesti äriklientide seisukohast saab sõiduki rentimine mistahes maailma nurgas olema veelgi mugavam, sest ettevõte ei pea välismaal autot kasutavale töötajale kaasa andma krediitkaarti ning kui autoga midagi juhtub, tegeleb probleemi lahendamisega Eestis kohalik Europcari kaubamärgi esindaja – Hansarent OÜ.

Hansarent OÜ on 2006. aastal asutatud rendi- ja liisinguäri ettevõtte, mis kuulub transpordi- ja bussiettevõtteid ühendavasse Hansa Gruppi. Grupp annab aastavahetuse seisuga Eestis ja Lätis tööd enam kui 700 inimesele. Hansarendi käive moodustas 2018. aastal auditeerimata andmetel 2,75 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles