Lugeja küsib: millal saavad ka Tartu piirkonna elanikud e-toidupoest kaupa tellida?

Maria Joost
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetkel pakuvad kõik jaekauplused ostukorvi koju toimetamist vaid Tallinna piirkonnas. Pärnu kliendid saavad toidu koju tellida Coopist ja Selverist.
Hetkel pakuvad kõik jaekauplused ostukorvi koju toimetamist vaid Tallinna piirkonnas. Pärnu kliendid saavad toidu koju tellida Coopist ja Selverist. Foto: Kuvatõmmised e-toidupoodidest

«Mis seis on poekettidel kojuveoteenuse osutamisega Tartus ja Tartumaal? Kas keegi, kes aasta tagasi väitis, et neil on teenus plaanis, on seda lähiajal ellu viimas? Või arvatakse, et teenusel poleks piisavalt tarbijaid?

Seda teenust ei oota mitte ainult tartlased, vaid Tartu lähiümbruse elanikud, nagu nt Ülenurme, Kambja, Haaslava, Roiu, Elva jpt,» kirjutas lugeja.

Vastab Coopi Eesti kommunikatsioonijuht Martin Miido:

«Meie kohta saan kinnitada seda, et jätkuvalt plaanime laiendada e-poe teeninduspiirkonda ka teistesse Eesti piirkondadesse ja Tartu on väga suure potentsiaaliga e-poe teeninduspiirkond, kuid info konkreetse piirkonna ning aja kohta saame välja öelda siis, kui ettevalmistused on lõpuni viidud.»

Vastab Prisma kommunikatsioonijuht Piret Lankots:

«Prisma pakub hetkel kojuveo teenust Tallinnas ja selle lähiümbruses ning tegeleme aktiivselt pakutava teenuse kvaliteedi arendamisega. Võtame klientide tagasisidet ja soove piirkondade valikul arvesse, kuid veel pole plaane teenuse pakkumiseks Tartus ja selle lähiümbruses.»

Vastab Maxima e-poodi teenindava portaali Barbora portaali esindaja Rain Resmeldt:

«Näeme e-kaubanduses ja sh ka toidu- ja majadamiskauba koduukseni tellimise teenuse kasutamises hüppelist kasvu, millesse on oktoobris tööd alustanud Barbora nutisupermarketi uue mugava poekeskkonna ja mobiilirakenduse tulek samuti oluliselt panustanud. Kodus või kontoris ostlemine on nii lihtne, et ajab lausa naerma. Oleme praegu laiendamas oma tegevust Tallinnas ja Harjumaal ning avamas peagi teise komplekteerimiskeskuse, et kliendid saaksid kauba kätte kiiremini, kvaliteetsemalt ja alati samal päeval, sõltumata elukohast Harjumaal.

Aasta esimeses pooles panustame me äriarenduste vaates veel kogu energia seega pealinna ja selle lähiümbrusesse, et siin saaks teenus vajaliku lihvi, aga ega Tartu Tallinnast enam nii kaugel olegi. Tartlased võivad kindlad olla, et saavad esimesena teada, kui Barbora autod heade mõtete linnas ringi hakkavad vurama.»

Vastab Selveri turundusosakonna veebijuht Jürg Samel:

«Paraku pole e-Selveri Tartusse laienemine ikka veel konkreetset tähtaega saanud. Seni oleme põhiliselt tegelenud teenuse kättesaadavuse ja kvaliteedi parandamisega Tallinna piirkonnas, uue komplekteerimiskeskuse avamine aitas meil mahte oluliselt suurendada, aga selle käivitamine on nõudnud ka oodatust rohkem aega.

Jõudsime vahepeal teenusega küll Pärnu piirkonda, kuid sealsed kaubad komplekteerime samuti Tallinnas.»

Praegu pakub toidukaupade kojuvedamise teenust Tartu piirkonnas FreshGo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles