Jõulupakid ja gripilaine tekitavad Omniva postkontorites pikki järjekordi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakid Omniva logistikakeskuses.
Pakid Omniva logistikakeskuses. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Paljudes Omniva postkontorites tuleb paki kätte saamiseks pikalt järjekorras seista, sest järjest saabub saadetisi, mis on kaua aega olnud kinni jõuluaegse pakiliikluse pudelikaeltes nagu Türgi, ning ühtlasi on paljud ettevõtte töötajad gripilaine tõttu haiguslehel.

Omniva kommunikatsioonijuht Kaja Sepp tunnistas ERR-ile, et kuigi jõulud on läbi, siis on pakimahud endiselt väga suured. Oma osa mängib ka hoogu koguv gripilaine – palju teenindajaid on haiguslehel.

Eriti puudutavad pikad järjekorrad ja pakiautomaatide ülemahud Sepa sõnul Tallinna, sest ehkki pealinnas on kõige rohkem postkontoreid ja pakiautomaate, on seal ka kõige rohkem aktiivseid kliente.

Ta tõi näite, et Kristiine postkontorisse saabus 10. jaanuaril umbes 1100 saadetist, mis on mitu korda kõrgem kui tavaline päeva maht, kusjuures päeva jooksul teenindas kontor rekordilised 646 klienti ehk keskmiselt igas minutis kliendi, kuid ooteajad olid sellest hoolimata väga pikad.

Loe lähemalt ERRist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles