Kohtunik: Europargi trahvinõuete saatuse otsustab ikka maanteeamet (10)

Agaate Antson
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Kaire Pikamäe ütleb, et Europargis tasu maksmisele vilistajaga ei juhtu praegu midagi, kuid ei saa välistada, et trahvid nõutakse sisse tagantjärele. FOTO: Sander Ilvest
Kohtunik Kaire Pikamäe ütleb, et Europargis tasu maksmisele vilistajaga ei juhtu praegu midagi, kuid ei saa välistada, et trahvid nõutakse sisse tagantjärele. FOTO: Sander Ilvest Foto: Sander Ilvest

Ehkki kohus tegi vaidluses esimest korda Europargi jaoks soodsa otsuse, ei kohusta see maanteeametit muuks kui viie parkimisrikkuja küsimuse uuesti üle vaatamiseks.

Europark on aastaid maanteeametiga kohut käinud, kuna maanteeamet ei ole nõustunud parkimistrahvi saanud sõidukijuhtide andmeid eraparklale väljastama. Nädal tagasi otsustas Tallinna Ringkonnakohus aga esimest korda, et maanteeameti põhjendused korduvrikkujate andmeid mitte jagada ei ole piisavad.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles