Elisa rikke tõttu jäid tuhanded Omniva pakid lõksu (2)

Maria Joost
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga, 31.07.2018

Valga Maxima XX ees olev Omniva pakiautomaat



Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Valga, 31.07.2018 Valga Maxima XX ees olev Omniva pakiautomaat Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees Foto: Arvo Meeks / LEPM

Elisa süsteemirikke tõttu said mitmed Omniva kliendid sõnumi, et nende pakk on pakiautomaati jõunud. Tegelikult see aga nii ei olnud ja olukorra parandamiseks ei andnud Omniva täna õhtuni ühtegi pakki välja.

«Ekslikult saadetud sõnumite tõttu on 24. jaanuaril saadetiste väljastamine ajutiselt peatatud,» seisab teates. «Omniva palub 24. jaanuaril saadetud sõnumid saadetise saabumise tõttu tähelepanuta jätta ja mitte asjatult aega kulutada postkontorisse või pakiautomaadi juurde minekuga.»

Sõnumisüsteemi viga on Omniva andmetel praeguseks kõrvaldatud ning teenus töötab taas korrektselt. Elisa on lubanud saata eksliku sõnumi saanud klientidele selle kohta ka personaalse teavituse. Samuti saavad need kliendid, kellel on saadetist oodata, uue sõnumi. 

«Elisa vabandab kõikide Omniva klientide ees tekkinud segaduse pärast! Elisa vabandab ka Omniva kui koostööpartneri ees!» on teates kirjas.

Omniva andis kella 18.30 paiku teada, et rike on lahendatud ja võrk taas avatud. «Üsna pea saadame klientidele kordussõnumid ja info olukorra lahenemise kohta,» lisas ettevõte teates.

Omnival on tänase seisuga Eestis 245 pakiautomaati.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles