Pitsa eest sai maksta maitse järgi

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhukesepõhjaline pitsa.
Õhukesepõhjaline pitsa. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval said kõik Kuressaares Lossi tänaval asuva restorani Castello külalised oma tellitud pitsale ka ise hinna määrata.

Restorani juhataja Aive Laanemetsa sõnul toimus selline üritus neil teist korda _ kui esimesel hinnanguõhtusöögil küsiti külastajate arvamust a la carte'i roogade kohta, siis nüüd olid klientide tagasiside märklauaks itaaliapärased õhukesepõhjalised pitsad, vahendab Meie Maa.

Söögiüritusi, kus klient saab hinna määramisel korraks ohjad oma kätte, plaanitakse Laanemetsa kinnitusel edaspidi teha iga menüüvahetuse puhul. «Kuna meie esimesel hinnanguõhtusöögil jäid paljud külastajad ootamatult suure huvi tõttu võimalusest ilma, oleme mõelnud uue menüü tulekul teha mitu õhtusööki, et oma arvamust avaldada saaksid võimalikult paljud,» rääkis ta.

Laanemets tunnistas, et kui meeskonnaga esimest hinnanguõhtusööki plaaniti, käis keskustelust läbi ka mõte, et võimalust ise toidule hind määrata võivad kliendid ehk oma rahakoti huvides n.-ö ära kasutada. «Tegelikult maksti rohkem, kui hind hinnakirjas oli,» tähendas ta.

Loe lähemalt Meie Maast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles