Ei tasunud ära: Sixt lõpetas jalgrataste rentimise Tallinnas

Maria Joost
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
05.07.2017. Tallinn. Sixt jalgrattarent. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES
05.07.2017. Tallinn. Sixt jalgrattarent. FOTO: EERO VABAMÄGI/POSTIMEES Foto: Eero Vabamaegi / PM/SCANPIX BALTICS

Sixtil lõppes leping koostööpartneriga, mistap 22. jaanuarist nad jalgratta rentimise teenust Tallinnas enam ei paku.

Sixti esindaja Balti maades, Arnis Jaudzemse sõnul lõpetati leping, et keskenduda äri põhiosale ehk lühiajalise autorendi ja auto liisimise täisteenuse pakkumisele. «Otsus mitte jätkata jalgratta rendi teenuse partnerluse pakkumist Tallinnas on tehtud arvestades ettevõtte eesmärke ja tulevasi sihte, millega kaasneb ressursside paigutus põhiteenuste pakkumisele,» selgitas ta.

Jalgrattarendi teenus on Tallinna elanikele ning külastajatele kättesaadav olnud 2016. aastast. Aktiivsel jalgratta hooajal olid rattad sõitjatele kättesaadavad 15 jaamas 24 tundi päevas. Jalgrattarendi teenus Tallinnas on osa rahvusvahelisest jalgrattarendi süsteemist Nextbike, mis on sellise teenuse maailma juhtivatest pakkujatest.

«Sellega seoses palume klientidel, kes on registreerunud kasutaja Nextbike süsteemi ja soovivad arvel olnud raha tagasi saada, saata kiri meiliaadressile sixtbicycle@sixt.ee või kontakteeruda Eesti süsteemioperaatoriga OÜ Project 56,» andis Sixt oma teates teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles