Meestele: mida jõulu- ja aastalõpu pidudele selga panna

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näiteid moekatest rõivastest aastalõpu pidudeks.
Näiteid moekatest rõivastest aastalõpu pidudeks. Foto: Tallinna Kaubamaja

Meeste õhtumoes on pjedestaalil šikk härrasmees hästiistuvas ülikonnas, korraliku triiksärgi ja trendikalt kitsa lipsuga.

Moekas ülikond on saleda siluetiga ja läikega kangast, põnevad sallkraed ja huvitavad reväärid kriipsutavad alla maskuliinselt šiki ja graafiliselt terava terviku.

Väga fantaasiarikkaid komplekte võimaldab luua isikupäraste pintsakute ja teist tooni pükste kombineerimine. Kanna koos näiteks erinevaid värvitoone, sametit ja teksaseid, mustrit ja musta.

«Vest on tähtis rõivaese – sellega saab ülikonnakandja juurde nii stiili- kui soojapunkte, millest mõlemast on talvel kõvasti kasu,» soovitab Tallinna Kaubamaja loovjuht Kristina Herodes.

Pidurõivas ei piirdu vaid siseruumides kantavaga, väga tähtis kehakate on soliidne härrasmehemantel, näiteks karusnahast kraega, kaamelikarva või inglise stiilis ruudukangast. Just efektne sisenemine aitab mehel mõjule pääseda ja end hetkega maksma panna, kuhu iganes ta ilmub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles