Kalle Klandorf lumeuputusest: lumehelbekeste põlvkond ei oska labidat kätte võtta, et autot välja kaevata (20)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf.
Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Teeolud pealinnas on olnud viimastel päevadel kehvad nii sõidu- kui ka kõnniteel, kuid abilinnapea Kalle Klandorfi hinnangul langeb oma vastutus ka noorele põlvkonnale, kes ei oska oma autot lumest välja kaevata, vahendas ERR.

Abilinnapea Kalle Klandorf rääkis «Aktuaalsele Kaamerale», et tema hinnangul on nii auto- kui ka ühistranspordiga linnas hea liikuda, muret teevadki just väiksemad tänavad ja kõnniteed. «On see siis ühistu või eramaja, seal need tänavad on väga ebaühtlaselt koristatud, kõnniteed,» nentis ta.

«Viimane suure lumega aasta oli 2010, siis inimesed said nagu ise hakkama. Ma ei tahaks midagi halba öelda, aga meil on kahjuks tekkinud lumehelbekeste põlvkond, kes labidat kätte ei võta ja oma autot välja ei kaeva. See puudutab eelkõige just magalarajoone, kus meil on võimatu puhastada,» lisas Klandorf.

Ta jätkas, et kuna lund pole enam kuhugi panna, siis tõenäoliselt hakatakse lisaks kesklinnale ka teistest linnajagudest lund välja vedama, kuid ebaühtlaselt koristatud kõnniteede probleemile head lahendust polegi.

Pikemalt ERRist.

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles