Lõpuks ometi: Kentucky Fried Chicken avab suve hakul Eestis restorani (3)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KFC tuleb sügisel Eestisse.
KFC tuleb sügisel Eestisse. Foto: KFC

Apollo Group OÜ omandas rahvusvahelise kiirtoiduketi Kentucky Fried Chicken (KFC) frantsiisi Baltimaades ning toob esimese restorani Eestisse juba suve hakul. Restorani täpset asukohta veel ei avaldata, küll aga on teada, et see tuleb Tallinnasse.

Apollo Groupi tegevjuhi Mauri Dorbeki sõnul on KFCi restoranid end Lätis ja Leedus juba mitme aasta jooksul igati õigustanud. Kui Lätis avati populaarne KFCi restoran 3,5 aastat tagasi, siis Leedu turul tegutseb kaubamärk kolme toidukohaga juba viimased viis aastat ning on nautinud suurt tarbijamenu.

«Eestis on Apollo Groupil kavas avada esimene KFCi restoran juba juuni alguses ning jätkata seejärel hoogsat laienemist. Restoranides saavad lähema kolme aasta jooksul Eestis, Lätis ja Leedus tööd 300–400 inimest,» kinnitas Dorbek.

Ühtlasi liidab Apollo Group KFCi restoranid Apollo Klubi lojaalsusprogrammiga, mis pakub teenuse aktiivsetele kasutajatele märkimisväärseid soodustusi Apollo kinodes, O´Learyse meelelahutuskeskustes, Blenderi mahlabaarides, Apollo kauplustes ja muudes grupi meelelahutusüksustes.

Eestis küllaltki populaarse kiirotiduketi Hesburgeri arendusjuhi Ieva Salmela sõnul tuli nende jaoks tuli uudis ootamatult. «Uudis on liiga värske, et midagi pikemas plaanis öelda kuid igal juhul tervitame uut turule tulijat!»

Apollo Group on holding-ettevõte, mis omab Apollo kauplusi, Apollo kinosid, O´Learyse meelelahutuskeskusi, Blenderi mahlabaare ja IceCafe jäätisekohvikuid, samuti filmidistribitsiooni ettevõtet Baltic Film Distribution. Apollo Groupi suuromanikud on Margus Linnamäe läbi UP Invest OÜ 55 protsendiga ja Ivar Vendelin läbi Sandbach OÜ 45 protsendiga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles