Tallinnas Kristiine Keskuses saab edaspidi parkida neli tundi ööpäevas (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud äärelinna elanikud kasutavad Kristiine Keskuse parklat «pargi ja reisi» otstarbel.
Paljud äärelinna elanikud kasutavad Kristiine Keskuse parklat «pargi ja reisi» otstarbel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Alates esmaspäevast on Tallinnas Kristiine Keskuse parklas võimalik parkida kuni neli tundi ööpäevas.

Muudatusega soovitakse parandada keskuse klientide parkimisvõimalusi, sest praegu kasutavad keskuse tasuta parklat sageli sõidukiomanikud, kes tegelikult kaubanduskeskuses ostlemas või teenuseid tarbimas ei käi, teatas keskuse omanikfirma Citycon. 

Keskuse parkimisalal kehtestatakse parkimise piirang neli tundi ööpäevas. Kaubanduskeskuse külastajatel palutakse parkimise alustamisel märkida parkimise alguse aeg, tehes seda kas parkimiskellaga või registreerides sõiduk keskuse sissepääsude juures asuvates parkimiskioskites. Keskuse väliparklas on parkimine lubatud ajavahemikul 7-23, katuseparkla on klientidele avatud kell 7.45-23.

«Keskuse parklat kasutatakse tihti «pargi ja reisi» eesmärgil kesklinnas töötavate inimeste poolt, mistõttu on kaubanduskeskuse külastajatel tekkinud tipptundidel tõsiseid raskuseid parkimiskoha leidmisega. Uuele lahendusele üle minnes näeme, et see kiirendab vaba parkimiskoha leidmist ja klientide elu läheb mugavamaks,» ütles Citycon Eesti kaubanduskeskuste juht Helen Metsvaht. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles