Arvo Sarapuu bussifirma sai ühistranspordikeskuselt hundipassi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasuta sõidu silt Atko bussil
Tasuta sõidu silt Atko bussil Foto: Dmitri Kotjuh www.kotjuh.com

MTÜ Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus kõrvaldas Arvo Sarapuu osalusega Atko Liinid varasemate lepingute täitmiste probleemide tõttu kahelt Harju maakonna bussiveohankelt.

Nimelt on ühistranspordikeskusel pretensioonid keskuse ja OÜ Atko Liinid vahel sõlmitud lepingute täitmise suhtes Harju maakonna läänesuunal, idasuunal, Harku valla, Keila valla, Jõelähtme valla ning ka Kose valla suunal. 

«Lepingute täitmisel on ilmnenud hulgaliselt asjaolusi, mis kogumis on seadnud kahtluse alla pakkuja OÜ Atko Liinid usaldusväärsuse hankelepingu partnerina. Atko Liinid OÜ-ga sõlmitud hankelepingute täitmisel esinevad pidevad ja olulised lepingurikkumised, mille tagajärjel on keskus rakendanud sanktsioone, ent vaatamata keskuse korduvatele pretensioonidele ei ole vedaja rakendanud efektiivseid meetmeid oma lepingulise soorituse kvaliteedi parandamiseks,» teatas Põhja-Eesti Ühistranspordikeskus. 

Seetõttu on ühistranspordikeskus otsustanud OÜ Atko Liinid kõrvalda kahelt Harju maakonna riigihangetelt: ida 2 suuna bussiliinidel ning lääne 2 suuna bussiliinidel avaliku bussiliiniveo korraldamise hankelt. 

Esimesele hankele on lisaks Atkole oma pakkumused esitanud AS MK Autobuss, AS Temptrans, AS Sebe, AS Hansabuss, AS GoBuss. Teisele hankele on esitanud pakkumused samad ettevõtted, välja arvatud MK Autobuss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles