Päikeseprillide hästi hoitud saladus avastatud!

Tamrex OÜ
Copy
Foto: Tamrex

Vaid hästi informeeritud, väljavalitud teavad, kust on võimalik hankida kvaliteetsed, mugavad, funktsionaalsed ja nägusad päikeseprillid. Erinevalt tuntud rõiva- ja spordimoebrändide pakutavast vastavad need silmakaitsevahendite nõudlikele standarditele, pakuvad hulga lisaväärtust ja on sealjuures väga mõistliku hinnaga.

Päikeseprillide esmane ülesanne on kaitsta silmi UV-kiirguse eest. Märgistus UV400 prillidel annab teile kindluse, et piisav kaitse on tagatud. Samuti on väga oluline enne päikeseprillide ostu veenduda, et tegemist on kõrgeima võimaliku optilise klassiga. See tähendab, et prillid ei moonuta vähimalgi määral vaatevälja.

Kvaliteetsed prillid ei ole pelgalt vaatevälja tumendamiseks. Läbi tumeda klaasi peaksid ka värvid hästi eristuvad olema. Lisaks võiks läätse värv pakkuda lisaväärtust: näiteks pruun värv ühtlustab valgust, rohekasmust G15 toon lõõgastab silma ja tasandab virvendust (hea valik päikesepaistelise ilmaga metsas jalgrattaga sõites).

Päikeseprillid võiksid olla kerged, mugavad ja kena disainiga. Kriimustus- ja/või udukindel töötlus pikendab prillide kasutusaega ning tagab väga hea kandmismugavuse. Lisaks libisemiskindlad ninapadjad, reguleeritavaid sangad ja peakujuga kohanduv raam.

Silmakaitse standardile (EN166) vastavad kvaliteetsed ja funktsionaalsed päikeseprillid leiate TAMREXi kauplustest üle Eesti.

TAMREX Style päikeseprillid (UV400) on elegantsed, värvitud raamiga prillid. Parima udu- ja kriimustuskindla töötluse ning rohekasmustade G15, silma lõõgastavate läätsedega (ei moonuta värve) silmakaitsed on valmistatud tugevast ja vastupidavast polükarbonaatplastikust. Need prillid on parima võimaliku optilise klassiga ja vastavad EN166 ja EN 175 standarditele. Väga head prillid autosse, sest pakuvad silmale kaitset ka külgedelt ning ühtlustavad kiiresti vahelduvat valgust. Need päikeseprillid kaitsevad teie silmi nii päikese kui ka võimalike löökide ja lenduvate osakeste eest.

Foto: Tamrex

Sportlikud, reguleeritava raamiga TAMREX SafetyFlex päikeseprillid (UV400) on kerged, paindlikud ja mugavad. Sobivad kandmiseks vabal ajal tänaval, trennis või tööl. Rohekasmustad G15 läätsed (ei moonuta värve) lõõgastavad silmi ja ühtlustavad kiiret valguse vaheldumist. Läätsed kinnituvad raamile vaid ühes puhktis, see tagab parema õhuliikumise. Elastsest nailonist raam kohandub peakujuga ja hoiab võetud vormi. Reguleeritava pikkusega sangad lisavad mugavust ja libisemiskindlad ninapadjad hoiavad prilld kindlalt paigal. Vastupidavast polükarbonaatplastikust läätsed on kõrgeima optilise klassiga ning seest udu- ja väljast kriimustuskindldad. Väga hea kaitse UV-kiirguse, võimalike löökide ja lenduvate osakeste eest. Vastavad standardile EN166.

Klassikalise joonega, metallraamiga TAMREX Flexmetal päikeseprillid neile, kellele meeldib peadligi hoidev minimalistlik stiil. Mugavuse tagavad painduvad sangad, reguleeritav ninapadi ja pehme tugi läätsede ülaservas. Pruun läätsevärv ühtlustav valgust ja tagab väga hea värvide eristuse. Parima võimaliku optilise klassiga päikeseprillid on udu- ja kriimustuskindla töötlusega nind vastavad strandardile EN 166.

Tehke selle hooaja parim ost TAMREXi kaupluses või tellige päikeseprillid e-poest mugavalt lähimasse pakiautomaati.

Copy
Tagasi üles