Õnnelik juhus: pea pool miljonit eurot toonud võidupilet oleks napilt jäänud ostmata (2)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal said lotoõnne maitsta kolm meest.
Eelmisel nädalal said lotoõnne maitsta kolm meest. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eelmisel nädal võideti Eestis kolm suurt lotovõitu, nüüdseks on kõik võitjad ka oma võidud Eesti Lotos vormistanud. Pea pool miljonit eurot võitnud Tallinnas elav meremees sai võidust teada autoroolis ning pidi auto kaks korda tee äärde seisma jätma, et sõnumit uuest lugeda.

Kolmapäeval, 27. veebruaril välja loositud Bingo loto jackpot'i võitjaks osutus noor Tartu pereisa, kes ostis oma pliks-plaks võidupileti internetist. 320 843 eurot võitnud mees on enda sõnul pidev lotomängija, kes ostab iga nädal ühe pileti Bingo lotot, Vikinglottot ja Eurojackpoti. Võidusumma plaanib keskastmejuhina töötav mees peamiselt enda ja laste tulevikule mõeldes kinnisvarasse investeerida. Nagu mees naljatamisi ütleb – võiks ju elada nii, et viiekümnneselt ei peaks enam äraelamiseks tööd tegema. Samuti tahab ta oma pere ja lähemad sugulased toredale ühisele reisile viia.

Kolmapäevase Vikinglotto 6+0 tabamuse võitja võidusumma oli 132 982 eurot. Võitja on Tallinna pensionär, kes ostis pileti samuti internetist. Vikinglottot on mees mänginud sellest ajast peale, kui mäng Eestisse jõudis – ikka kahe mänguväljaga pliks-plaks-piletiga. Võitude ja kaotuste üle on ta pidanud millimeetripaberil täpset arvestust ja tabelis on varasemast keskmisest suuremaid võite mõnest tuhandest kroonist mõnesaja euroni.

Tal on teada ka vähemalt üks oluline ost, mille võidusumma eest teha soovib – uus auto. Ülejäänud raha kohta peab veel plaane, kuid kindlasti jagub sellest nii tuleviku varuks kui ka naisele ja tütrele rõõmuks.

Möödunudreedene, kõige suurema võidu toonud Eurojackpoti 5+1 tabamus tõi 455 563,60 eurot Tallinna pereisale, kes töötab meremehena. Võitja sõnul ostis ta pileti neljapäeval naise meeldetuletuse peale. Muidu ikka regulaarselt Eurojackpoti mänginud mehel oli paar eelmist nädalat mängus vahele jäänud. Internetist ostetud 10 reaga piletil on tal alati üks oma valitud numbritega kombinatsioon, kuid suurvõidu tõi sedapuhku pliks-plaks numbrivalik.

Mehe sõnul oli ta autoga teel Tallinnasse, kui saabus võidust teavitav SMS. Mees jättis auto tee äärde seisma, et sõnumit lugeda. Ja siis pidi natukese aja pärast uuesti auto tee äärde parkima, et sõnum üle lugeda – võiduteavituses olev number tundus uskumatult suur.

Rahaga plaanib mees tagasi maksta korterilaenu ja siis võtta pisut aega, et ülejäänud rahale kasutust leida. «Ma arvan, et olen jalgadega maa peal, oskan rahaga ümber käia,» ütleb ta enda kohta. Enne äraminekut mainib võitja veel toredat seika, kuidas nad just paari nädala eest sõitsid lapsega Eesti Loto majast mööda ja arutlesid omavahel: «Väga ilus maja – tea, milline see seest välja näeb.»   

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles