Galerii: Valge Klaari avasid Mustamäel peoga Lepatriinu ja Mick Pedaja (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valge Klaar avas neljapäeval lisaks esindussalongile Tallinnas Tartu maanteel uue hoolduskeskuse ka Mustamäe tee 3A asuvas WOHO kvartali Pipedrive'i majas.

Klaar OÜ tegevjuhi Marko Kärneri sõnul on laienemise eesmärk pakkuda klientidele senisest veelgi paremat ja mugavamat teenindust. «Uues salongis on esindatud kõik senised Valge Klaari väärtused: kohapealsed tehnikud, suurte teadmistega teenindajad, ärikliendi lahendustele keskenduv osa ja loomulikult kogu Apple´i kaubavalik. Kahe teenindusele keskendunud salongiga on Valge Klaar Baltikumi suurim Apple´i hooldusteenuse pakkuja,» märkis Kärner.

Mustamäe tee 3a salong on Eestis ainuke eestlaste kapitali ja teadmistega tehtud Apple´i teenindussalong. Uue teenindussalongi kõrged, viiemeetrised klaasseinad otse tänavale muudavad selle sarnaseks Apple enda kontseptsiooni kauplustega.

Konsulteerimiseks ja tehniliseks abistamiseks on ka teenindaja töökoht varustatud vajalike seadmetega, et kiirendada esmast diagnostikat ning paremini prognoosida võimalikku tulemust. Loomulikult ei puudu ka uusimate Apple´i seadmete väljapanek koos lisavarustuse ja lisateenuste võimalustega. Valge Klaar on Baltikumis ainus hoolduskeskus, kus lisaks tagatoa tehnikutele on ka saaliteenindajatel iOS tehniline sertifikaat.

Klaar OÜst kuulub 75 protsenti Margus Linnamäe ettevõttele UP Invest, mis muuhulgas omab ka Postimeest. Ülejäänud veerand kuulub ettevõtte juhtkonnale.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles