Tele2 lasi ka internetipakettide hinnad alla

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 esindus.
Tele2 esindus. Foto: Viktorija Savicka/

Konkurentsiolukord sundis telekomioperaatoril Tele2 laskma alla lisaks mobiilipakettidele ka arvutite ja kodude tarvis mõeldud internetipakettide hinnad.

Tele2 mobiilse interneti pakette kasutatakse tahvel- ja sülearvutites, WIFI-ruuterites ja taskuruuterites. Tele2 uued internetipaketid kannavad nime Netivabadus 5, Netivabadus 30, Piiramatu netivabadus ja Netivabadus reisijatele, teatas ettevõte.

Kõik vanad paketid – neid oli kuus – jäävad paralleelselt kehtima, ent uute hind langeb praegustega võrreldes kuni kaks korda.

Näiteks odavaima, 6-eurose kuupaketiga saab senise 2 gigabaidi asemel 5 gigabaiti internetti, 30-gigabaidise paketi hind on senise 15 euro asemel 11. Siiani 39 eurot kuus maksnud täiesti piiramatute mahtudega paketi hind on edaspidi 19 eurot. Tele 2 kinnitusel on kõik paketid konkurentide sarnastest pakkumistest kuni poole võrra soodsamad.

«Tele2 Eesti võrgus on mobiilse interneti keskmine allalaadimiskiirus 66,9 megabaiti sekundis, mis on täiesti võrreldav koduse traadiga internetiühendusega. Mobiilsel internetil põhinev püsiühendus on kindlasti parem lahendus majapidamistele, kus koduinternet tuleb üle vaskkaabli,» arvas Tele 2 müügidirektor Aare Uusjärv.

Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti statistika kohaselt kaotas möödunud aastal enim mobiilinumbreid Tele2, mille võrgust lahkus konkurentide juurde 12 940 numbrit.

Sama trend jätkus ka selle aasta kahel esimesel kuul, mis Tele2 kaotas numbriliikuvuse tõttu vastavalt 985 ja 755 klienti, samas kui Elisa ja Telia mõlemal kuul kasvasid.

Tele2 uued andmesidepaketid:

  • Netivabadus 5

Andmeside maht:           5 GB

Allalaadimiskiirus:          piiramatu

Üleslaadimiskiirus:         piiramatu

Kuutasu:                      6,00 €

  • Netivabadus 30

Andmeside maht:           30 GB

Allalaadimiskiirus:          piiramatu

Üleslaadimiskiirus:         piiramatu

Kuutasu:                      11,00 €

  • Netivabadus reisijale

Andmeside maht:           40 GB

sh andmeside ELis:         10 GB

Allalaadimiskiirus:          piiramatu

Üleslaadimiskiirus:         piiramatu

Kuutasu:                      18,00 €

  • Piiramatu netivabadus

Andmeside maht:           piiramatu

Allalaadimiskiirus:          piiramatu

Üleslaadimiskiirus:         piiramatu

Kuutasu:                      19,00 €

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles