LHV Pank avab neli uut sularahaautomaati (3)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV Groupi Ühendkuningriigi tütarettevõtte tegevjuht on Erki Kilu.
LHV Groupi Ühendkuningriigi tütarettevõtte tegevjuht on Erki Kilu. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Tänasest on avatud üle Eesti neli uut LHV Panga sularahaautomaati, mis võimaldavad nii raha sisse- kui väljamakseid. Uued sularahaautomaadid asuvad Kuressaares, Narvas, Keilas ja Tallinnas Lasnamäe Centrumis.

LHV Pangal on nüüd üle Eesti kokku 25 sularahaautomaati, sealhulgas lisaks Tallinnale (kokku 14) ja Tartule (kokku kolm) varasemast Pärnus, Rakveres, Viljandis, Viimsis. 

«LHV Panga areng on kiire ja meie klientide arv kasvab. Avame uusi pangaautomaate linnades, kus ka meie kliendid asuvad,» sõnas LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. «Lisaks Tallinnale ja Tartule, kus on LHV omale kodupangaks valinud inimeste arv juba päris suur, soovime vastata just teiste piirkondade inimeste ja ettevõtjate ootustele. Jaanuaris avasime koostöös Maksu- ja Tolliametiga Ettevõtluskonto teenuse, mis lihtsustab ettevõtlusega tegelevate eraisikute maksude maksmist ja aruandlust.»

Erki Kilu sõnul kasvab LHVs nii klientide aktiivsus kui ootused panga teenustele. «LHV kogemusest võime öelda, et meie automaatides ületab sularaha sissepanek väljavõttu, mis tähendab, et päris sularahateenusteta ei saa. Uute pangaautomaatide avamisel lähtume sellest, kus meie teenuseid on vaja. Jälgime oma klientide harjumusi. Kohtades, kus võetakse teiste pankade automaatidest rohkem raha välja ja kus on suurem nõudlus, on meil plaanis edaspidigi uusi automaate avada. Kuigi meie eesmärk on olla parim pank ettevõtlikule ja aktiivsele inimesele, kes oskab ja soovib rahaasjad kiiresti ja mugavalt korda ajada interneti- või mobiilipangas,  näeme ka seda, et lisaks e-teenuste arendamisele on klientidel vaja kasutada sularahateenuseid. Seda pakumegi järjest rohkem üle terve Eesti.» 

Koos pangaautomaatide avamisega korraldab LHV tutvustamisüritused Kuressaares ja Narvas, kus on kohal LHV Panga teenindajad. Soovi korral on võimalik kohapeal sõlmida kliendileping. 

Saaremaa

Saare Selveri LHV Panga pop-up-kontor on avatud 15. ja 16. märtsil kell 10.00–19.00. 

LHV Panga sularahaautomaadid asuvad siseruumides ja on ligipääsetavad kaubanduskeskuste lahtiolekuaegadel. Pangakontoris ööpäev läbi. Lisaks sularaha väljavõtule ja sissepanekule saab automaatides vaadata oma kontoseisu ja vahetada pangakaardi PIN-koodi. LHV sularahaautomaadid on viipemakse võimalusega, mis tähendab, et raha saab viipekaardiga välja võtta ka pangakaarti automaati sisestamata.

Sularahaautomaadid on nüüdseks esindatud Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Keilas, Kuressaares, Rakveres, Viljandis ja Viimsis.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles