Suursaarte ja mandri vahet sõitis rohkem reisijaid ja sõidukeid kui mullu

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Piret Virtsu-Kuivastu liinil.
Parvlaev Piret Virtsu-Kuivastu liinil. Foto: Tairo Lutter / Postimees

TS Laevad OÜ teenindas veebruaris 107 338 reisijat ja viis üle 52 001 sõidukit. Võrreldes 2018. aasta veebruariga kasvas reisijate arv 8,9 protsenti ning sõidukite arv 11,2 protsenti, aasta lõikes ületas üle viidud sõidukite arv esmakordselt TS Laevade opereerimiseajaloos ühe miljoni piiri.

TS Laevade juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Pille Kauberi sõnul kasvas veebruarikuu reisijate ja sõidukite arv mõlemal liinil suurel määral. Virtsu-Kuivastu liinil suurenes reisijate arv seitse protsneti 81 189 reisijani ning üle viidud sõidukite arv kümme protsenti 38 761 sõidukini. Rohuküla-Heltermaa liinil reisis veebruaris 26 149 inimest kasvatades reisijate arvu 16 protsenti ja üle viidi 13 240 sõidukit ehk samuti 16 protsenti rohkem kui eelmisel aastal samas kuus. «Suuremat tulemust aitas saavutada tehtud reiside suurem arv ning veokite-haagiste arvu oluline kasv, kusjuures jooksva aasta lõikes ehk perioodil märts 2018-veebruar 2019 ületas üle viidud sõidukite arv esmakordselt TS Laevade opereerimise ajaloos ühe miljoni piiri,» sõnas Kauber.

«Hea meel on tõdeda, et veebruaris tegime kõik reisid plaanipäraselt ning ükski reis talviste keeruliste ilmaolude tõttu ära ei jäänud. Kõikidest veebruarikuu reisidest väljusid õigeaegselt 99,4 protsenti ja reisijate rahulolu indeks oli veebruaris 58,6 protsenti, sama näitaja aasta varem oli 51,1 protsenti,» märkis Kauber ja lisas, et võrreldes mullusega on kasvanud ka e-piletite osakaal  53 protsentiltilt 61 protsendini. «E-kanali propageerimisele ning reisijate rahulolu tõstmisele pöörame läbivalt erilist rõhku. Märtsikuus osaleme aktsioonis Hea Teeninduse Kuu, selleks et reisijatelt veelgi rohkem vahetut tagasisidet saada,» lisas Kauber.

TS Laevad OÜ opereerib Eesti suursaarte ja mandri vahelist parvlaevaliiklust Rohuküla-Heltermaa ja Virtsu-Kuivastu liinidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles