Kalev Spa loodab veekeskuse avada selle kuu lõpus (1)

BNS
Copy
Kalev SPA enne ehitustööde algust.
Kalev SPA enne ehitustööde algust. Foto: Toomas Huik / PM/SCANPIX BALTICS

Kalev Spa suuremad ehitustööd on praeguseks lõppenud, uuenenud veekeskus ning spordiklubi loodetakse avada märtsikuu lõpus.

«Hoone on ehituslikult valmis ja on jäänud veel viimased sisustustööd, kuid ootame hetkel kasutusloa menetlust. Basseinid on juba veega täidetud ning ka saunad testimiseks soojas, seega loodame veekeskuse avada märtsi lõpuks,» ütles Kalev Spa turundusspetsialist Heleri Prants BNSile.

Täpne kuupäev, mil keskus avatakse, ei ole praegu veel selgunud. 

Kalev Spa ehitustööd pidid algselt valmima tunamullu sügisel. Renoveerimistööd pikenesid seetõttu, et tööde käigus ilmnes hoone osa ehituskonstruktsioonide oodatust halvem seisukord. Sellest tulenevalt oli vaja teha uusi ekspertiise ja põhiprojekti muudatusi, mis tõid kaasa täiendava ajakulu.

Lisaks kallines ka tööde kogumaksumus esialgselt viielt miljonilt eurolt ligikaudu 11 miljoni euroni. 

Renoveerimise- ja ehitusprojekti käigus uuendati kogu veekeskust, kuhu lisandus uusi atraktsioone, lõõgastusbassein, saunu ja mullivanne. Täielikult renoveeriti laste treeningu- ja vesiaeroobikabasseinid ning lastebassein.

Sportlastele ja harrastusujujatele säilisid täies mahus nii 50-meetrine bassein kui ka hüppetornid. Uue teenusena lisandus ka vaikne spaa- ja lõõgastusala. Veekeskuse sisse ehitati ühtlasi osaline vahekorrus, kuhu rajati uued spordiklubi ruumid. Lisaks uuendati kogu ventilatsioonisüsteem, kõik torustikud ja elektrivõrk.

Tööde käigus lisandus hotelli 22 uut vanalinna-ja pargivaatega superior-klassi tuba, samuti rajati uus restoran koos väliterrassiga. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles