Prisma avab Tartus ööpäevaringselt Sõbra hüpermarketi (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbra hüpermarket.
Sõbra hüpermarket. Foto: Prisma

Prisma Peremarket avab Tartus Jõe keskuses Sõbra hüpermarketi, see on Prisma neljas ööpäev läbi lahti olev kauplus ning esimene seesugune väljaspool Tallinna.

Sõbra Prisma jääb esimest korda ööpäev läbi avatuks neljapäeva, 4. aprilli ööl vastu reedet. Prisma Peremarketi ASi tegevdirektori Jussi Nummelini sõnul on niisuguse Prisma järele Tartus selge nõudlus, kuna öösel pole linnas lahti ühtegi kauplust ja ka toitlustusvõimalused on väga napid.

«Usume, et 24/7 Prismat tervitavad nii öise vahetusega töötavad tartlased kui ka näiteks tudengid, kel eksamisessioonil öisem eluviis. Kindlasti on kauplus vajalik ka kõigile lõunaeestlastele, kes saabuvad öisel ajal Tallinna või Riia lennujaamast,» lisas Nummelin.

Ööpäev läbi töötava Sõbra Prisma avamiseks korraldati eraldi värbamine ning kõik palgatud töötajad on läbinud nii koolitus- kui praktikaperioodi.

Sõbra Prisma on neljas hüpermarket, mille Prisma Soome eeskujul avab. 2018. aasta märtsi alguses hakkas kliente ööpäev läbi teenindama Sikupilli Prisma. Sama aasta juunis alustas tööd samalaadne Mustamäe Prisma ja septembris Lasnamäe Prisma. Kõigis Tallinna ööpäev läbi avatud Prismades käivad öisel ajal sajad inimesed.

Prisma Peremarket  tegutseb Eestis 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku kaheksa kauplust, milles töötab koos tugiüksusega ligi 800 inimest. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel ning kontsernis töötab üle 40 000 inimese.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles